Suck, något måste ju förstås gå snett

Tidigare under resan har jag flera gånger förundrats över hur allt bara fallit på plats. Hotellrummen, bilen, allt vi bokat hemifrån har fungerat exakt som planerat. Jag har försökt undvika att tänka på hur bra allt fungerat av rädsla för att turen skulle vända. Men så igår kväll när jag skulle checka in oss via internet för dagens flygning till New York verkade det som turen vänt. Datumet på våra biljetter var fel! Efter paniken lagt sig ringde vi till Ticket i Göteborg som till vår lycka kunde boka om biljetterna. Så nu sitter vi på LAX inceckade och klara och allt är som det ska igen. Annars har vi haft två bra dagar i Los Angeles. På bilden står vi framför Hollywood-skylten (klicka på bilden). Vi spenderade första dagen på Santa Monica beach. Jenny hyrde cykel medan jag provade att åka Segway. Jag körde rätt in i en trottoar men allt som lossnade gick att sätta fast igen. Kunde blivit dyrt annars. Dag två blev det Universal Studios för hela slanten. En mycket väl spenderad slant!