Phoenix, Arizona …

…. är vi i nu. Sen vi skrev något senast har vi hunnit med en hel del. Vi lämnade San Francisco för exakt en vecka sedan (onsdag 12/7) och körde längs Highway 1 till Monterey. På vägen stannade vi vid Big Basin Redwood park för att se dessa mäktiga träd. Dagen efter körde vi längs 17-mile drive ner till Carmel och sen vidare längs kusten förbi Big Sur. En mycket vacker biltur! I fredags anlände vi till Ventura strax norr om Los Angeles. Precis utanför Ventura ligger Channel Islands och ön Santa Cruz där vi spenderade lördagen i kajaker och paddlade runt i grottorna som finns runt ön. Det var riktigt skoj. På söndagen körde vi sedan österut till Las Vegas. Vi är inga spelare direkt man det är kul att ha sett det i alla fall. Men det var lite väl varmt för oss. 45 grader! Efter Las Vegas åkte vi vidare till Grand Canyon (bilden). Otroligt mäktigt! Men nu har vi alltså åkt vidare och i övermorgon kommer vi vara i Los Angeles. Ta en titt i galleriet. Vi la upp nya bilder i förrgår.