Framme i Chicago

Igår landade vi till slut i Chicago efter en relativt smärtfri flygning via Amsterdam. Från O’Hare tog vi tåget in till stan där vi irrade runt ett tag (vi hamnade först på en buss på väg åt helt fel håll) innan vi kunde checka in på Hotel Cass. Trots sitt namn är hotellet helt okej men kvinnan i receptionen kunde nog inte varit mer ointresserad av oss. Men det kanske bara var vi? Vi åt middag på Cheesecake Factory i John Hancock Tower som flera där hemma tipsat om. Mycket gott! Kvällen avslutade vi på Navy Pier (tänk kungstorget på göteborgskalaset fast med alla snabbmatskedjor representerade och ett stort parishjul). Bilden över Chicagos skyline är tagen från Navy Pier. Vi har redan fått en fördom bekräftad: allt är större här. Byggnaderna, portionerna och människorna. Hmmm, om portionerna varit mindre kanske människorna också varit mindre och då hade inte byggnaderna behövt vara så stora?