Äntligen i San Francisco!

Efter den äventyrsrika tågresan är vi nu framme i San Francisco. Här hoppas vi kunna umgås med våra gelikar (övervintrade hippies, bohemer och andra obskyra folkgrupper). Än så länge har dock jag (Jenny) spenderat tiden i sängen till följd av en dunderförkylning (inte särskilt glamoröst, alltså). Men vi planerar att stanna en extra dag här för att kompensera detta.

Niklas har dock hunnit med att slänga ett öga på Golden Gate-bron och kuska runt stan i en sightseeingbuss. Enligt hans utsago var det svårt att få biljetter till en tur till Alcatraz, men vi ska försöka ta oss dit på tisdag. Det var ju trots allt inte omöjligt för fångarna att ta sig därifrån när fängelset var i bruk, och då borde det ju i rimlighetens namn även vara möjligt att ta sig dit :) .

Jag (fortfarande Jenny) har även tagit ytterligare ett steg i amerikaniseringens riktning genom att skaffa ett amerikanskt mobilnummer. Jag nås numera på nummer +1 773 704 6283.